Team Lyngen

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Turisme/Guiding/Utleie
Ut på tur med Team Lyngen

Bort fra masseturisme

Teamet brukes ikke bare til konkurransekjøring. Det er i tillegg mulig å leie oss inn, eller komme hit på en rekke spennende aktiviteter, sommer og vinter.

Vinteraktiviteter for deg:

 

 

Ved å ta kontakt kan du få oppleve Naturen i Lyngen, eller andre steder i Troms på en ny måte.

 

Heldagstur

Teamets hunder er meget vennlige, rolige og sosiale og tar deg gjerne med på en sledetur du aldri vil glemme.

Vi har mulighet for å dra på tur med to gjester. Om dere ikke er av de aller største går det med tre personer. To voksne og et barn går fint. Men dette er jo en vinteraktivitet så det kan fort bli kaldt for små barn.

Dette er med andre ord ideelt for par.

Ved å gjøre en tur med Team Lyngen er dere garantert å få nyte turen alene sammen med guiden og hundene, i motsetning til hos de store aktørene der man risikerer å kjøre i kø med mange andre. Siden jeg gjør turene selv er dere også garantere en lokal guide som kan mye om området vi er i.

Vi kan gjøre dette på flere måter. Enten kan dere begge sitte på min slede, eller en kan sitte på min slede og en kjøre eget spann bak, eller dere begge kan kjøre helt egne spann bak meg.

Denne turen er krevende, så en viss fysisk form er en forutsetning.

Prisen for en Heldagstur er kr 1800 per person. Barn under 14 gratis i følge med to voksne.

 

Halv-dagstur. Kortere men morsom opplevelse

Et annet alternativ er å komme hit til kennelen på Karnes å få kjøre hundespann i skogene rundt kennelen. Dere er med på alt ifra å sette selene på hundene og sette de inn i spannet, til å få de tilbake inn i hundegården etterpå. Målet vårt er at når dere drar herfra, så skal dere være i stand til å sele på hunder, sette opp et spann, og kjøre på en sikker måte. Dette er en kortere tur. Runden er 1,5 km men vi kjører flere runder. Dere får kjøre egne spann. Etterpå går vi ned til gapahuken ved fjorden. Her lager vi bål med kaffe og te, og dere får svar på alt dere lurer på om hundene og denne sporten.

På dette tilbudet kan vi ta imot grupper opp til ti personer. Dere får da kjøre eget spann, men vi må ta det i puljer. Mens dere venter er det kaffe og te ved bålet.

Prisen for en Halvdagstur er kr 900 per person. Barn under 14 er gratis i følge med voksne.

Kennelbesøk

Om du ikke vil kjøre hundespann, eller det ikke er snø nok så kan du komme på kennelbesøk. Hvis du tør hilse på hundene i luftegården får du det. Det kan være et skikkelig adrenalinkick om du ikke er helt komfortabel med mange lekende hunder rundt deg.

Her har du muligheten til å få svar på det meste om sporten, hundene og alt annet du lurer på. Er det kjølig nok kan du også få se hvordan vi trener hundene før snøen kommer.

Hvis du har hundeskrekk kan du bli kvitt den på en halvtime. Det garanterer vi!

Prisen for kennelbesøk er kr 400 per person. Barn under 14 gratis i følge med voksne.

 

Arrangementer

Vi tar også oppdrag som arrangementer hos skoler, barnehager, bursdager, bryllup... Kort sagt det meste der det er mulig å gjennomføre.

 

Transport av utstyr

transportoppdrag for skigrupper/filmteam o.l. Da er lastekapasiteten ca 100 kg på sleden. Er det mer utstyr og ikke altfor langt det skal avgårde kan vi kjøre flere runder. Det er også mulig for to-tre personer å ha utstyr på sleden og snørekjøre bak på ski om terrenget ikke er for vanskelig, men da bør ikke lasten på sleden være så mye mer enn 50 kg.

 

 

Sommer!

 

 

Kennelbesøk

På sommeren er det også mulig å komme på kennelbesøk. Hvis du tør hilse på hundene i luftegården får du det. Det kan være et skikkelig adrenalinkick om du ikke er helt komfortabel med mange lekende hunder rundt deg.

Her har du muligheten til å få svar på det meste om sporten, hundene og alt annet du lurer på. Er det kjølig nok kan du også få se hvordan vi trener hundene før snøen kommer.

Hvis du har hundeskrekk kan du bli kvitt den på en halvtime. Det garanterer vi!

 

Veiviser

Det er også mulig å leie meg som veiviser for turer til fots i Lyngsalpene og omegn om sommeren.

 

Priser...

 

Heldagstur

En heldagstur her i Lyngen, når dere kommer kjørende selv, eller bor et sted vi starter fra koster 1800 kr pr pers. (Barn under 14 år gratis om de er i følge med voksne) Da stopper vi underveis og tar en "kaffepause" med bål og om det er mørkt er det forhåpentligvis Nordlys på himmelen. Da vil vi være ute på tur i ca 4 timer. På bra føre vil vi kjøre ca 2,5 mil på en slik tur. I utgangspunktet er kapasiteten 2 personer, men to voksne og et barn går fint. Husk på at for små barn kan det bli kaldt om det er en kjølig dag.

 

Kortere men morsom opplevelse

Den kortere turen her på Karnes koster 900 kr pr person. (Barn under 14 år gratis om de er i følge med voksne) Da seler vi på og gjør klar og kjører hundespann. Etterpå lager vi bål med kaffe/te Varighet ca 3,5 timer.

 

På arrangementer som "åpen dag" i barnehager og skoler, brylluper, bursdager, o.l kommer vi å lager et opplegg der folk kan få seg en prøvetur. Ta kontakt så kan vi vurdere om det er mulig å gjennomføre et opplegg der arrangementet er. Prisen vil variere etter hva og hvor.

 

For transportoppdrag gjelder det samme. Ta kontakt så avtaler vi ut ifra hvor og hvor langt.

 

Vi tar oppdrag andre steder enn Lyngen også!

 

Vi har f.eks kjørt transportoppdrag for grupper av skiturister som skal ha Basecamp i dalene i Lyngsalpene, og filmteam som vil ha tungt utstyr fraktet opp til foten av fjell der det skal filmes. Er det mye utstyr så kjører vi to runder. Fordelen med hundespann er at man kan kjøre i områder det er snøskuter-forbud.

 

Kennelbesøk

kr 400 pr pers. Under 14 år gratis i følge med voksne.

 

Vi er veldig konkurransedyktig på pris på det meste.

 

Vi ligger lavere i pris enn de store fordi vi er et lite firma med enkle løsninger og lave kostnader, noe denne websiden bærer preg av :) Når vi kjøper noe liker vi å føle at prisen er til å leve med i forhold til levert produkt. Dette vil vi at du også skal føle etter å ha kjøpt tjenester av oss!

 

Den opplevde kvaliteten kan vi garantere er større her!

 

 

Ta kontakt på:

Telefon: (+47) 47 31 47 67

e-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Hilsen Tommy, Team Lyngen