Team Lyngen

  • Forstørr
  • Standard skriftstørrelse
  • Forminsk
Hjem Hundene

Presentasjon av hundene

 

 

Mille

 

Født høsten 2004. Datter av Mikki og Malten. Mor til 8 av de andre. Leder og erfaren løpshund. Lettbeint spretten hund fra en familie av meget gode løpshunder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mie

 

Født våren 2009. Datter av Mille og Max. Meget spretten og rask tispe med stort ledertalent. Teamets sjarmtroll!

 

 

 

 

 

 

 

Søte

 

Født våren 2009. Datter av Mille og Max. Lettbeint tispe, meget stabil og gjør jobben i spannet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emma

 

Født våren 2009. Datter av Mille og Max. Flokkens lille raring. Vil helst gå framme og protesterer om ho må gå lengre bak. Varsler om spann foran i sporet ved å hoppe og bjeffe, uansett hvor langt ute i løp vi er.

 

 

 

 

 

 

 

 

Niva

 

 

Født våren 2009. Datter av Mille og Max. Største tispe. Like høy som hanhundene men noe mer feminin og lettere i kroppen. Har som hobby å leke grevling og hoppe folk i senk!

 

 

 

 

 

 

 

Kiara

 

Født våren 2009. Datter av Mille og Max. Nest største tispe. Roligst i hundegården, men den som hopper og bjeffer før start med spannet.

 

 

 

 

 

Uxi

 

Født sommeren 2009. Datter av Nadia og Jack. (Tom Frode Johansen) Meget galloppvillig ledertalent. Vil alltid ha høyere fart.

 

 

 

 

Koia

 

Født våren 2009. Sønn av Mille og Max. Største hannhund. Stor lettbeint kraftkar! Løper som en drøm med kraft som et helt spann.

 

 

 

 

 

 

Mokke

 

Født våren 2009. Sønn av Mille og Max. Stor sterk lettbeint hannhund. Snill som en drøm og omtrent like sterk som Koia.

 

 

 

 

 

 

Buster

 

 

Født våren 2009. Sønn av Mille og Max. Ørlitt lettere bygd enn sine to brødre, men en hund mange har beskrevet som den perfekt bygde løpshund.

 

 

 

 

 

 

Ginkgo

 

Født sommeren 2009. Sønn av Roxy og Bamse. (Tom Frode Johansen) Prikk lik sin far Bamse. Medium størrelse hannhund. Ledertalent som jeg håper vil utvikle seg videre til å bli en like god og tøff leder som sine to meritterte foreldre.

 

 

 

 

 

Diko

Født sommeren 2010. Sønn av Emma og Ginkgo. Min eneste "helt hjemmelagede hund". Tøff fyr som fra første skritt viste at han ville bli noe stort! Helt uredd og hardtarbeidende hund.